Какво може да накара над 200 000 души да гледат стрийминг

...
Какво може да накара над 200 000 души да гледат стрийминг
Коментари Харесай

200 000 души следят в YouTube как пилоти кацат на Хийтроу при вятър над 100 км/ч

Какво може да накара над 200 000 души да гледат стрийминг от пистата на лондонското летище " Хитроу "? 

Причината е бурята Юнис, поради която метеорологичната работа на Англия разгласи червен код за рисково време, а държавното управление свика изключително съвещание на спешния щаб. 

Засечен e рекорден ентусиазъм напразно със скорост от 122 благи в час (над 196 км/ч) на остров Уайт, който се намира на юг от Портсмут.  

Бурята докара до повреди и прекъсване на тока за над 150 000 души в Англия и Уелс, краткотрайно прекратяване на придвижването на влаковете от гарата Падингтън в Лондон, а към 1000 души са евакуирани от залата O2 в Гринуич, откакто част от покрива й се откъсна заради мощните ветрове.

Един човек е умрял в Ирландия, затиснат от паднало дърво, до момента в който се е опитвал да почисти струпаните парчета от бурята. 

Това, което притегля вниманието на десетки хиляди души онлайн, са фрагментите от кацащите самолети на " Хийтроу ".

Докато водачите на пътнически самолети се опитват да се приземят при тежките атмосферни условия, човек зад кадър ги окуражава от земята, дава оценки на уменията им да кацат и ги поучава по какъв начин да заходят към пистата. 



Собственикът на канала BigJetTV се споделя Джери Дайър, разпален обожател на авиацията е и постоянно излъчва картина онлайн от " Хийтроу " и други летища.  

Кадрите му от 18 февруари демонстрират по какъв начин в някои от случаите самолетите са принудени да създадат няколко опита, до момента в който най-сетне влязат в пистата. 

" Огромни поздравления за водачите и екипажите, които работят на летищата - това е най-вълнуващото нещо, което може да ви се случи. В момента вятърът е със скорост от 112 км/ч. Хубавото е, че можем да забележим какви са уменията на водача и по какъв начин съумява да се оправи със обстановката ", споделя той в изявление за Radio 2 на BBC.

Юнис се счита за една от най-тежките стихии във Англия от 30 години насам. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР